Narkoman obtěžoval matku, opilí Slováci nechtěli platit
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Výtržníky a opilce řešili v minulých dnech při své práci strážníci litvínovské městské policie. O zásazích informovali na svém webu.

Strážníky přivolala žena, která měla obavu ze svého syna. Syn narkoman matku opakovaně obtěžoval, snažil se dostat k ní domů, což si ona nepřála. Při příjezdu hlídky byl muž před bytem své matky a bouchal jí do dveří. Strážníkům žena řekla, že chce syn z bytu své věci, ty mu ale už dala. Strážníkům muž slíbil, že už se k matce nevrátí a místo opustil.

Obtěžoval nájemníky, strážníci ho vykázali

Na muže, který zvoní na všechny zvonky, přivolali strážníky nájemníci domu v Podkrušnohorské ulici. Muže se nájemníci báli, zdál se jim pod vlivem návykové látky. Strážníci muže zastihli ve vchodu. Muž uvedl, že do domu chodí za svým příbuzným, ten ale není doma. Strážníci ho z domu vykázali.

Opilí Slováci nechtěli platit

K odchodu a zaplacení účtu se neměli dva opilí Slováci v restauraci Loutkárna. K akci je přiměla až hlídka městské policie. Pod dohledem strážníků účet zaplatili. Strážníci pak oba opilce vykázali z restaurace.

Rušení nočního klidu

Po půlnoci zasahovali strážníci při domácí hádce v Bezručově ulici. Hádku jako rušení nočního klidu nahlásili sousedé. Do sebe se hlasitě pustili nájemnice bytu a její přítel. Po příjezdu strážníků se uklidnili, k napadení nedošlo. Za rušení nočního klidu zaplatili pokutu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru