OBRAZEM: Podkrušnohorská ulice v Litvínově se rozpadá. Ne u každé jámy je značka
Podkrušnohorská ulice v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – Řidiči v Litvínově by měli být opatrní při průjezdu některými úseky hlavního tahu městem. Silnice se na nich začala rozpadat.

Nejhorší situace je mezi Billou a křižovatkou u zimního stadionu. Na nejhorší část upozorňuje značka, to je ale nyní asi tak vše, co silničáři s rozježděnou cestou provedli. Ne každá další díra je ale označená. Buďte opatrní, jde o hluboké výmoly, které jsou zaplněné vodou, a tudíž jejich nebezpečí neodhadnete. Další budou podle stavu rozpraskané vozovky přibývat, jakmile se zhorší počasí a začne mrznout.

Podkrušnohorská ulice má komplikované vlastnictví. Část patří městu, část kraji. Nyní nejhorší úsek je v péči Správy a údržby silnic Ústeckého kraje. Od křižovatky u stadionu dále k základní sportovní škole a mostu přes Mezibořskou ulici patří silnice opět městu, tam jsou ale výmoly zatím jen drobné.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru