Poznáte sjezdovku na Mostecku, kde se lyžuje bez front?
Sjezdovka v Meziboří. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Meziboří - Pravděpodobně úžasný víkend čeká na lyžaře v Krušných horách. Pokud se nechcete tlačit mezi davy, čekání bez front nebo jen velmi krátké nabízí sjezdovka v Meziboří.

O víkendu se jezdí od 10 do 16 hodin a pod umělým osvětlením od 17 do 20 hodin. Vlek Poma má kapacitu přes čtyři sta lidí za hodinu. Jízdy se tu počítají na body. Jedna jízda stojí dvacet korun, při vyšším počtu se ale cena snižuje. Dvacet jízd tak vyjde na 220 korun.

Sjezdovka na Meziboří je udávaná jako středně obtížná, její délka je 537 m a převýšení je 135 m. Dostupná je i městskou hromadnou dopravou z Mostu a Litvínova.

1901vezeniilu

Výhled z horní stanice vleku. Foto: Ski areál města Meziboří

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru