Jedno auto řídili během pár hodin dva řidiči pod vlivem návykových látek
Drugwipe, rychlý drogový test. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Osobní automobil, kterému nesvítilo jedno světlo, zastavili strážníci v Litvínově zákonným způsobem ve večerních hodinách v ulici Tržní. Řidič se hlídce přiznal, že má od roku 2012 vysloven zákaz řízení.

Při testu na omamné látky se ukázalo, že navíc řídil pod vlivem methamphetaminu a amphetaminu. Strážníci na místo přivolali hlídku Policie ČR. Řidič i spolujezdci byli převezeni na služebnu k podání vysvětlení.

O tři hodiny později si hlídka všimla stejného vozidla a opět ho zákonným způsobem zastavila. Tentokrát řídil jeden z mužů, který původně jel jako spolujezdec. I toho proto strážníci podrobili testu na omamné látky s pozitivním výsledkem.

Případ dál řešila Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru