Narkoman (25) si vzal ve firmě cizí náklaďák a tím se pak proháněl na Mostecku
Ilustrační foto: Policie ČR
Litvínov

Litvínov - Litvínovští policisté zastavili ke kontrole řidiče nákladního vozidla, který nerespektoval zákazovou značku. Šetřením na místě bylo zjištěno, že muž za volantem nevlastní řidičské oprávnění.

Dalším šetřením policisté zjistili, že muž ve věku 25 let z Teplicka si v areálu firmy v Záluží měl vzít bez souhlasu majitele volně přístupné klíče od vozidla, do kterého nasedl a poté z firmy odjel směrem na Most.

"Hlídka u něj provedla test na návykové látky, který byl pozitivní na amfetamin a metamfetamin. Odběr biologického materiálu muž odmítl," sdělila mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Policisté mu sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu neoprávněného užívání cizí věci. Vozidlo bylo zajištěno a předáno majiteli. Proč auto vzal a kam měl namířeno, policii neřekl.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru