Když máš hlad, nejsi to ty: Ukradené oplatky snědl, než přijela policie. Navíc poničil dveře
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litvínov

Litvínov - Muž ve věku 31 let z Litvínova měl minulý týden v jednom litvínovském supermarketu odcizit z prodejního pultu dvoje oplatky, které si ukryl do bundy a poté prošel bez zaplacení pokladní zónou. Ostraha muže zadržela a přivolala policii.

"Muž po zadržení oplatky snědl a než přijela policie, stihl v místnosti, kde byl zadržen, poškodit vstupní dveře a tím prodejně způsobil škodu ve výši 3 500 korun. Policie v Litvínově mu sdělila podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který mu hrozí až tříletý test odnětí svobody s ohledem na kriminální minulost. Loni byl za krádež odsouzen teplickým soudem," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru