Muž vrazil ženě facku na ulici a plivl na ni, ta mu útok oplatila nehty
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Policisté v Hamru sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví 20letému muži z Mostu a o tři roky starší ženě.

Ten měl koncem minulého týdne v polední době v obci na Litvínovsku na místě veřejnosti přístupném oslovit svoji bývalou přítelkyni jadrnými výrazy a následně ji měl napadnout i fyzicky, když k ní přistoupil a udeřil ji otevřenou dlaní do obličeje a pak jí plivl do tváře a to před zraky několika osob, které se v ulici nacházely.

Žena mu oplatila stejnou mincí, nadávala mu a nakonec do něj měla strčit a poškrábat ho na krku. I 23letá žena si od policie převzala záznam o sdělení podezření z přečinu výtržnictví. Za obdobné jednání byla již v minulosti odsouzena. Ke zranění osob nedošlo.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru