Lidé na Meziboří měli obavy z maskovaného muže obtěžujícího děti zbytečně. Nic takového se nepotvrdilo
Ilustrační foto
Litvínov

Meziboří - Policisté v Meziboří šetřili případ z nedělního odpoledne, kdy u sportovní haly měl z lesa k nezletilé dívce přistoupit neznámý muž celý v černém oblečení a s maskou bílé barvy přes obličej. Muž měl údajně dívku hladit a měl jí nabízet bonbóny. Případ policii oznámily děti, které si poblíž haly hrály.

"Policie se oznámením začala okamžitě zabývat a informaci prověřovat. Provedeným šetřením dnes nebylo zjištěno, že by k události došlo," uvedla mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková.

Policie apeluje na občany, aby nešířili neověřené informace po sociálních sítích. Ty, které byly včera zveřejněné, mohly zejména mezi rodiči dětí vyvolat zbytečně strach a paniku. "Je dobré vyčkat na závěry policejního vyšetřování. Výsledky šetření podobných případů můžou být mnohdy překvapivé jak pro policii, tak i pro veřejnost a zpočátku udané informace nemusí být pravdivé," upozorňuje Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru