Vrávorající chodec skončil v cele. Policistům vyhrožoval a plival na ně
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Policisté v Hamru sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinů nebezpečného vyhrožování a vyhrožování s cílem působit na úřední osobu 36letému muži z Litvínova.

Ten byl přistižen o víkendu dopoledne na silnici v Hamru, kde se pohyboval vrávoravou chůzí a ohrožoval nejen sebe, ale i ostatní účastníky silničního provozu. "Muži v uniformách mu doporučili jinou méně nebezpečnou cestu. Chodec se však začal domáhat odvozu domů, což policisté odmítli. To se mu zjevně nelíbilo, měl začít na policisty pokřikovat, nadávat jim a následně se rozeběhl a udeřil do zadního skla služebního vozu," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Skončil na policii v Litvínově, kde předvedl pěknou škálu „slušného chování“, kdy pokračoval v nadávkách směrem k policistům a urážel je, plival kolem sebe. Muž byl převezen do policejní cely, při převozu opětovně na policisty plival, byl agresivní a jednomu z policistů vyhrožoval zabitím. Ani v Mostě se nechoval jako beránek a s policisty nespolupracoval.

Na druhý den byl muž ze zajištění propuštěn. "Proč takto vyváděl, policistům neuvedl, prý si nic nepamatuje. Muž odmítl dechovou zkoušku na alkohol," dodala Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru