Další napadené děti agresivním psem na Litvínovsku! Zvíře volně pobíhalo po vsi, majitel nic netušil
ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínovsko - Obyvatelé obce Louka u Litvínova zalarmovali strážníky poté, co si v obci všimli volně pobíhajícího agresivního psa, který měl podle informací strážníků napadnout i několik dětí. Na Litvínovsku jde přitom už o třetí podobný případ za posledních pár dní.

Strážníci se ihned po oznámení o volně pobíhajícím agresivním zvířeti na místo rozjeli a skutečně objevili šedého psa bez dozoru. Zjistili jeho majitele a kontaktovali ho. Muž psa zavřel na pozemku svého domu a zaplatil za výjezd strážníků.

Za poslední měsíc řešili litvínovští strážníci už třetí případ agresivních psů, kteří utekli jejich majitelům a napadli člověka nebo zvíře. O případech jsme vás informovali ZDE: Agresivní pes pokousal dítě, další dvě ohrožoval! Neposlechl ani majitelku a ZDE: Agresivní zvíře znovu uteklo ze zahrady a napadlo jiného psa. Majitelka dostala pokutu

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru