Litvínovští policisté díky rychlému zásahu zadrželi podezřelého muže z krádeže
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Hlídka policistů v Janově vyjížděla minulý týden odpoledne k případu krádeže mobilního telefonu. Ten měl odcizit neznámý muž ženě, která vycházela z panelového domu.

Telefon měla v kapse oděvu a náhle ucítila pohyb. Zjistila, že mobil zmizel v době, kdy do domu vcházel muž. Šla hned za ním, muž ale zapíral a poté z domu rychle vyběhl. Hlídka následně podle získaného popisu po podezřelém pátrala a záhy ho objevila v jedné ulici.

"Filuta jí tvrdil, že telefon nemá a nepozorovaně ho odhodil do trávy. Policista jeho počin zaregistroval a mobil našel. Muž ve věku 33 let z Litvínova skončil na policejním oddělení a odnesl si záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže," uvedla mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková.

Lup prý chtěl zpeněžit.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru