Z litvínovského oprámu se ozývaly výstřely! Lidé měli obavy o své životy
ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Litvínovští policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a nebezpečného vyhrožování 31letému muži z Benešovska a 40leté Mostečance z přečinu výtržnictví.

Muž měl na jednom rybníku u Litvínova tento měsíc kolem 19. hodiny vystřelit opakovaně z plynové pistole do vzduchu. Následně zbraň předal své přítelkyni, která měla střílet též několikrát směrem do vody. "U vodní plochy byli další lidé, kteří dvojici upozornili, aby se střílením přestali. Podezřelý jim na to měl odpovědět vulgarismy a výhrůžkou násilí. Poté dvojice odešla a ještě několikrát vystřelila," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Na místo byla přivolána policie. Přítomné osoby měly obavy o svůj život a netušily, z jakého důvodu dvojice střílí a jakou má zbraň. "Hlídka dvojici zanedlouho vypátrala, zbraň zajistila a oba převezla na policejní oddělení," uzavřela policejní mluvčí.

(LS)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru