28letý Mostečan vykradl kavárnu v Litvínově. Sebral vybavení za desítky tisíc včetně pokladny
ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Vyšetřovatel mostecké policie zahájil trestní stíhání 28letého muže z Mostu a obvinil ho z přečinu krádeže vloupáním a poškození cizí věci.

Muž se měl v Litvínově v nočních hodinách vloupat za použití násilí do jedné tamní kavárny, ve které měl odcizit dva notebooky, pokladnu, wifi kameru a další věci, vše v hodnotě 37 tisíc korun. Při vloupání zanechal další škodu ve výši 10 000 korun, kterou způsobil při násilném vniknutí do objektu.

Policie šetřením zjistila, kdo má krádež na svědomí. Mostečan byl již v minulosti za krádež odsouzen a za tento skutek mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Vyšetřovatel obviněného stíhá na svobodě. Kde skončily odcizené věci, policii stíhaný nesdělil.

(LS)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru