Muž vtrhl na chodbu bytu a na jeho obyvatele mířil pistolí! Chtěl své jídlo
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Ze zločinu vydírání a přečinu porušování domovní svobody je stíhán 26letý muž z Litvínova. O případu v pátek informovala mostecká policie.

Muž měl již minulý měsíc v jednom panelovém domě vstoupit do chodby otevřeného bytu a tam měl setrvat bez souhlasu poškozených, na které mířil zbraní, křičel a vyhrožoval jim. Motivem jeho jednání bylo podezření, že mu měl někdo odcizit potraviny z jeho bytové komory.

"Policisté zbraň zajistili, šlo o plynovou pistoli. Obviněný je stíhán na svobodě," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková. Za vydírání se zbraní může soud uložit trest odnětí svobody na dvě léta až osm let.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru