OBRAZEM: Mateřská škola vláček je otevřená půl století. Měla oslavu
Oslavy v mateřské škole.
Litvínov

Litvínov - Dne 6. června 2019 tomu bylo přesně 50 let, co byla otevřena Mateřská škola Vláček v Čapkově ulici. A to byl důvod k oslavě. Byli pozváni bývalí zaměstnanci Mateřské školy (paní učitelky, kuchařky, uklízečky), pozvání přijali i zástupci města, paní starostka Kamila Bláhová, paní místostarostka Erika Sedláčková, zástupci ostatních školek a další přátelé školy. Sešlo se více jak 30 hostů.

Děti ze školky předvedly, co všechno umí, zatančily a zazpívaly několik písniček. A i když se nebe mračilo a spadlo i pár kapek, vystoupení dojalo a nahnalo hostům pár slzí do očí. Poté si hosté prohlédli prostory a zavzpomínali na léta strávená ve školce.

Mohli nahlédnout do kronik, byla připravena prezentace z různých období a malé občerstvení. Setkání se velmi vydařilo a současní zaměstnanci moc děkují všem za to, že s nimi oslavili takové krásné jubileum.

1206skolka2

1206skolka3

1206skolka4

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru