Domácí násilí v Litvínově: Muž zbil a zamkl ženu v bytě, pomohl jí bývalý manžel
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - V nočních hodinách strážníkům litvínovské městské policie zavolal muž, na kterého se se žádostí o pomoc obrátila bývalá manželka. Její současný přítel ženu zbil a zamkl v bytě.

Žena měla strach z dalšího násilí, byla silně rozrušená a žádala o pomoc. Strážníci na místo přivolali také hlídku Policie ČR.

Se strážníky žena komunikovala přes zamčené dveře. Vzhledem ke špatnému psychickému stavu ohrožené ženy a jejím obavám z dalšího násilí ze strany přítele rozhodli policisté o násilném vniknutí do bytu.

Muže, který byl pod vlivem alkoholu, převezli policisté na služebnu Policie ČR k dalším úkonům. Rozrušené ženě přivolali rychlou záchrannou službu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru