Zvete si do bytu řemeslníky? Tak pozor! Ženě z Litvínova se rekonstrukce bytu pořádně prodražila
ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Litvínovští policisté objasnili případ krádeže peněz a šperku v bytě. Toho se měli dopustit dva povedení řemeslníci ve věku 40 let a 29 let, starší z Teplicka, mladší z Mostu.

Dvojice měla do bytu volný přístup, neboť tam pracovala na rekonstrukci. Starší z dvojice měl vniknout do uzamčeného pokoje, a tam měl odcizit náramek ze zlata a poté z pokladničky za asistence druhého měl vzít finanční hotovost. Policie šperk zajistila, kde skončily peníze, podezřelý neuvedl.

Poškozené majitelce vznikla krádeží škoda ve výši 26 tisíc korun. Policisté dvojici sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody, za které jim hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

(LS)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru