Na trati mezi Osekem a Litvínovem se srazil vlak s bagrem. Policie hledá cestující z vlaku
ilustrační foto
Litvínov

Most - Mostečtí kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při vyšetřování případu mimořádné události, ke které došlo ve středu 10. července na trati mezi železničními stanicemi Osek město a Litvínov město.

Po odjezdu vlakové soupravy č. 6709 ze stanice Louka u Litvínova (příjezd vlaku do Louky u Litvínova v čase 12:41 hodin) došlo ke srážce vlaku s bagrem pracujícím vedle železniční trati. Cestující, kterých bylo asi deset, vystoupili a z místa odešli ještě před příjezdem hlídky Policie České republiky.

"Žádáme cestující, kteří byli v době střetu ve vlaku, aby poskytli své svědectví o nehodě na linku 158, aby mohly být řádně vyšetřeny veškeré okolnosti střetu, za pomoc předem děkujeme," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru