Řidička nezvládla jízdu na Meziboří. Po půl roce má na krku vážné obvinění, byla totiž opilá
Jedna z mnoha nehod na silnici Litvínov - Meziboří. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky 22letou ženu z Chomutova. Ta měla již v únoru ve večerní době jet s osobním vozidlem po silnici od Litvínova na Meziboří a havarovala.

"Při jízdě nepřizpůsobila rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vlastnostem vozidla, stavebnímu a dopravně technickému stavu pozemní komunikace, povětrnostním podmínkám a jiným okolnostem, které lze předvídat a na zasněžené vozovce dostala smyk, vyjela vlevo mimo vozovku a zastavila se o vzrostlé křoví," uvedla nyní k havárii mluvčí mosteckých policistů.

Na místě nehody policie u ženy provedla dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní. Řidička se podrobila odběru krve. "Toxikologický rozbor byl s pozitivním výsledkem u obviněné," dodala mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru