OPRAVDU SE STALO: Novomanželům zmizel na svatbě kufr s dary. Opilí hosté vyšetřování zrovna neusnadnili
Svatebčané budou mít dobrou historku z tohoto dne. Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Duchcov - Poněkud netradiční oznámení prověřovali v sobotu nad ránem duchcovští policisté. Obrátila se na ně nevěsta, která měla svatební oslavu v trampském srubu v jejich rajonu s tím, že jí neznámý pachatel z přístřešku odcizil kufr, ve kterém měli finanční dary od svatebčanů.

"Odhadovala, že v obálkách schovaných v zavazadle mohlo být kolem sto tisíc korun, šetření na místě však bylo poněkud problematické, protože všichni zúčastnění byli notně ovlivněni vypitým alkoholem," popisuje případ Daniel Vítek, tiskový mluvčí Policie ČR.

Nakonec se kufr i s penězi našel schovaný v zásuvce, kam ho zřejmě někdo zhruba ze stovky hostů pravděpodobně schoval. "Vzhledem k tomu, že ke spáchání žádného trestného činu nedošlo, policisté případ odložili ad acta," dodal mluvčí policistů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru