Požár zasáhl většinu střechy továrny Rico. Hasiči s ohněm bojovali čtyři hodiny
Hasiči doplňují vodu poblíž litvínovského Tesca. Foto: čtenář
Litvínov

Litvínov - V úterý krátce před desátou hodinou večerní zlikvidovali hasiči požár střechy bývalé továrny v Sokolské ulici v Litvínově - Šumné. Zasahovali tam čtyři hodiny.

Šest hasičských jednotek vyjelo k požáru střechy bývalé továrny v Sokolské ulici v Litvínově – Šumné deset minut před osmnáctou hodinou. Požár zasáhl většinu střechy. "Hořelo v těžko přístupném mezistřešním prostoru. Byl vyhlášen druhý stupeň poplachu z důvodu počtu nasazených jednotek," sdělil Lukáš Marvan, mluvčí Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje.

Hasiči rozebrali střešní konstrukci, požár lokalizovali v 21:53 a zlikvidovali v 21:59. Příčina vzniku požáru a škoda se vyšetřuje.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru