Odsouzený lupič se nepoučil, teď ho dvakrát chytili při krádeži
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Dvou krádeží se měl dle policie dopustit 28letý muž z Litvínova. V mosteckém supermarketu si do batohu měl uschovat čokolády v hodnotě 1130 korun. Jeho nezákonného počínání si povšimli detektivové a ti ho při odchodu z prodejny zadrželi.

Zřejmě nepoučen přijel do Mostu opět s úmyslem krást. V jedné prodejně s oděvy si měl do své tašky uložit čtyři polokošile a s těmi zamířil ven z objektu. Zjistil, že za ním míří pracovníci ostrahy a dal se na útěk. Nakonec zastavil a odcizené věci vrátil.

"Kradl i přesto, že byl odsouzen za loupež. Vyšetřovatel ho obvinil z přečinu krádeže, za který mu hrozí s ohledem na kriminální minulost až tříletý trest odnětí svobody," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru