Nadace Unipetrol předala školám dalších 40 monitorů
Nadace Unipetrol předala školám dalších 40 monitorů. Foto: Unipetrol
Litvínov

Litvínov - Nadace Unipetrol pokračuje v realizaci svého projektu PC bazar. Po dubnovém předání dvaceti počítačů dětem ze Základní a Mateřské škole v Meziboří u Litvínova rozdělila další čtyři desítky kvalitně repasovaných monitorů mezi tři školy v Litvínově, Mostě a Hoře Svaté Kateřiny. „V rámci PC bazaru chceme postupně předat až tři sta funkčních počítačů, které používali zaměstnanci skupiny Unipetrol, a to celkem šestnácti základním školám. Cílem naší snahy je zlepšit technickou vybavenost škol v regionu,“ uvádí člen správní rady Nadace Unipetrol Tomáš Herink.

Tomáš Herink, člen správní rady Nadace Unipetrol, a Julie Růžičková, ředitelka Nadace Unipetrol, předali 40 vyřazených, ale zcela funkčních monitorů. Radost budou dělat žákům tří škol, které se do unikátního PC bazaru přihlásily.

Za Základní školu speciální a Praktickou školu Litvínov převzala 14 monitorů ředitelka Eva Sekyrková se slovy: „Velmi si vážíme přínosných projektů, jako je počítačový bazar Nadace Unipetrol, a srdečně děkujeme za darované počítače, které nám umožní modernizovat naše počítačové učebny.“

Jitka Nováková, ředitelka Základní školy a Mateřské školy na Hoře Svaté Kateřiny, obdržela pro svou školu deset monitorů. Šestnáct monitorů pak putovalo do Střední školy technické v Mostě, reprezentované jejím ředitelem Karlem Vokáčem.

„Mám velkou radost, že náš projekt PC bazar vyvolal mezi školami v našem regionu velký zájem. U příležitosti zahájení nového roku jsme proto připravili pro tři školy čtyři desítky kvalitních monitorů, které přispějí ke zkvalitnění výuky informatiky, bez jejíchž základů se dnes už neobejde prakticky žádný obor,“ říká člen správní rady Nadace Unipetrol Tomáš Herink.

Nadace Unipetrol spustila PC bazar letos na jaře. Nadace Unipetrol věnuje školám nejen počítače, ale také použité, nicméně zcela funkční a bezpečné, chemické a laboratorní vybavení, které by jinak pro školy z důvodu vysoké pořizovací ceny bylo mnohdy nedostupné.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru