Noční nehody: Vážný střet auta s cyklistou, převrácený vůz a další v příkopu
Ilustrační foto
Litvínov

Ústecký kraj – K několika vážným dopravním nehodám vyjížděli policisté v noci z pátku na sobotu na silnicích v Ústeckém kraji.

V Kadani byla povolána také rychlá záchranná služba k vážné nehodě, při níž došlo před desátou hodinou večerní ke srážce osobního automobilu s cyklistou.

Zraněním skončila rovněž havárie v Černčicích na Lounsku. V ulici Československých legií se okolo půlnoci převrátil automobil.

O něco dříve došlo k nehodě na silnici číslo 27 spojující Most, Žatec a Plzeň ke karambolu osobního vozidla, které skončilo v příkopu. Nehoda se stala u Žatce a naštěstí se obešla bez zranění.

Ve svodidlech skončil automobil ve Spořicích na Chomutovsku v pátek večer. I jeho posádka měla štěstí a vyvázla bez zranění.

A řidiči se také sráželi se zvěří. U obce Bříza na Litoměřicku se večer auto srazilo se srnou, na trase z Chomutova do Postoloprt naboural osobní vůz hodinu po půlnoci do divokého prasete. Ve večerních hodinách se rovněž se srnou střetl vůz u Horního Jiřetína na Mostecku. Lidé byli nezraněni.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru