VIDEO: Peklo v Oseku! Krampusové byli lepší než vloni, show má ale pořád mouchy
Peklo v Oseku. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Osek – Tisíce lidí se v sobotu večer přišly do Oseka podívat na peklo. Na louce uprostřed města se konala show plná děsivých krampusů.

Druhý ročník Pekla v Oseku již organizátoři zvládli daleko lépe, než při loňské premiéře. Mohl za to rozšířený program, ale hlavně zcela odlišné uspořádání místa pro čertovské vystoupení. Prostor podél zábradlí zabíhajícího do uliček dostali letos snad již všichni. Pryč byla ta tam loňská tlačenice. Škoda jen příliš utahaného a upovídaného úvodu. Hodinový monolog moderátora je prostě moc, lidé očekávali rychlejší nástup akce. Možná tip do dalšího ročníku, jak dále na kvalitě notně sledované akce pracovat.

Hodinu po avizovaném začátku pekla již přišla očekávaná show s dvaadvaceti krampusy. A ta samotná neměla chybu. Podívejte na naše video.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=JtFTMoEZuBY

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru