U zimního stadionu je neobvyklá vánoční výzdoba. Budou tam svítit hokejisté
Vánoční výzdoba v ulici S. K. Neumanna v sousedství zimního stadionu. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – Město Litvínov přišlo před letošními svátky s novinkou ve vánoční výzdobě. V ulici S. K. Neumanna je nové osvětlení. A je dost neobvyklé.

„U zimního stadionu jsme nechali na zakázku vytvořit vánoční osvětlení v podobě hokejistů a loga Vervy,“ přibližuje starostka Litvínova Kamila Bláhová.

Na výzdobě se město domluvilo ve spolupráci s hokejovým klubem, který na její výrobu také přidal peníze.

I když výzdoba ještě nesvítí, vyvolává v lidech potřebu se k ní vyjádřit. „Většina reakcí je kladných,“ dodává Kamila Bláhová.

Bude ve vaší ulici svítit rovněž nějaká kuriozita? Je výzdoba vašeho města či obce v něčem unikátní? Pošlete nám fotku, dejte nám vědět. Nebo se prostě jen pochlubte, jak je to u vás krásné. Většina vánočních osvětlení se rozsvítí už za pár dní, na přelomu listopadu a prosince. Naše adresa je Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo nás kontaktujte na WhatsAppu na čísle 737 058 283. Děkujeme

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru