Muž si v obchodě ukryl pod oblečení desítky čokolád a utekl. Policisty chtěl zmást změnou oblečení
ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Policisté obvodního oddělení v Litvínově tento měsíc zadrželi ve městě muže, který byl podezřelý z krádeže v obchodě.

Muž ve věku 26 let přišel v dopoledních hodinách do jednoho litvínovského supermarketu, kde si v prodejně mezi regály ukryl pod oděv 21 kusů čokolád různých značek. Poté z prodejny odešel, aniž by za zboží zaplatil. Pracovníci prodejny pojali podezření a chtěli muže zadržet, ten však vzal nohy na ramena a rychle z objektu zmizel.

"Hlídka policistů následně na místě získala jeho popis a vydala se po něm pátrat. I když muž změnil cestou oblečení, hlídka ho zanedlouho objevila v obci, kde seděl u jedné místní restaurace. Lup, který prý hodlal prodat, měl ještě u sebe," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková. 

Policisté mu následně sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže ve zkráceném přípravném řízení. S krádeží má muž již zkušenost, v posledních třech letech byl odsouzen.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru