Drážďanská policie: Fanoušci byli spořádaní, Open Air se obešel bez závažných incidentů
Němečtí policisté hodnotí akci jako klidnou. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Drážďany – Jako klidnou operaci vyhodnotilo drážďanské policejní oddělení sobotní nasazení na hokejovém Open Air na stadionu Rudolfa Harbiga. Utkala se tam pražská Sparta a „domácí“ HC Verva Litvínov. Pomáhali i čeští policisté.

V rámci venkovního prostoru se poprvé utkali Dresden Eislöwen a Lausitzer Füchse. Poté se v utákání sekala Sparta Praha a HC Herva Litvínov, pro českou extraligu premiérově v zahraničí. Blíže informujeme zde.

Přišel rekordní počet návštěvníků, těsně nad 32 tisíc. Policisté dohlíželi na okolí stadionu, vlakového nádraží i záchytného parkoviště, odkud fanoušky převážely tramvaje a autobusy. Bylo nasazeno 330 policistů, mezi nimi bylo i 43 českých kolegů.

„Jak jsme očekávali, operace byla naprosto klidná. Byla to pro nás dobrá příležitost prohloubit spolupráci s našimi kolegy z České republiky. Bylo to poprvé, kdy jsme dostali tuto úroveň podpory od naší sousední země,“ uvedl šéf německých policistů Matthias Imhof.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru