Policisté pátrali po nezletilé dívce z Litvínovska. Našla se
ilustrační foto
Litvínov

Litvínovsko - AKTUALIZUJEME: Policisté pátrali od pátečního večera po nezletilé dívce z Litvínovska. Podle obce Hora Svaté Kateřiny, odkud dívka pochází, se již v pořádku našla. Informovala o tom na svém Facebooku, zprávu nyní potvrdila i policie.

Pohřešovaná 11letá dívka odešla z místa bydliště na Litvínovsku dne 17. 1. 2020 kolem 13:30 hodin, kdy uvedla, že jde ven, a od té doby se rodině neozvala.

Mobilní telefon nechala doma. V minulosti nebyla pohřešována. Rodiče mají obavu o její život a zdraví. Dívka měla v době odchodu na sobě černou bundu zn. SAM tříčtvrteční délky, elastické kalhoty bíločerné barvy, černobílé boty se žlutým nápisem zn. Reebok. Více informací o dívce naleznate v odkaze (pokud je odkaz nefiunkční, byla osoba vypátrána).

Oznámení o pohřešování policisté přijali krátce před 21. hodinou dne 17. 1. 2020. Pátrání po dívce je zatím bezvýsledné. "Informace přijmeme na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně. Děkujeme," obrací se na veřejnost krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru