AKTUÁLNĚ: Havárie u Meziboří! Auto dostalo cestou na Litvínov smyk a poničilo nová svodidla
Malý osobní automobil má zničenou přední část. Foto: čtenář
Litvínov

Meziboří - Budou chodci na novém chodníku hned vedle rušné silnice mezi Mezibořím a Litvínovem v případě autohavárie v bezpečí? Namontovaná svodidla je pravděpodobně ochrání. Ukázalo se to při úterní odpolední autonehodě.

K havárii jednoho osobního vozu došlo zhruba v první třetině kopce z Meziboří dolů do Litvínova. Řidič vozidla pravděpodobně nezvládl průjezd levotočivou zatáčkou, dostal smyk a předkem vozidla narazil do svodidel lemujících cestu pro pěší. Zničil si automobil, urval dva sloupky svodidel a ta samotná poničil. Zůstala ale držet pohromadě jen mírně vyklenutá směrem do chodníku. Podle informací dopravního servisu policie nedošlo při nehodě ke zranění.

Řidič měl štěstí, že v protisměru nejelo zrovna žádné vozidlo. Mohlo dojít k mnohem závažnějšímu čelnímu střetu. Nehodu na místě vyšetřuje dopravní policie, silnice je s opatrností průjezdná. Policisté dopravu usměrňovali kyvadlově jedním pruhem.

Chodník mezi oběma městy je zcela nový. Měl usnadnit chodcům cestu a oddělit je od automobilového provozu.

Tvořte i vy s námi aktuální zpravodajství pro ostatní čtenáře. Máte čerstvé informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru