Z deníku strážníků: V tramvaji byla injekce, podvodnice měnila cenovky, mladí se bavili na hřbitově
Použitá injekční stříkačka. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov, Horní Jiřetín - Dvakrát vyjížděla v minulých dnech hlídka strážníků v Litvínově na výzvu dopravního podniku. Nejprve na konečné tramvaje na žádost revizorů legitimovala černého pasažéra, později na žádost dispečera přijela pro injekci nalezenou pod jednou ze sedaček tramvaje.

Mladou ženu zadržel pracovník ostrahy obchodu Tesco, když si všiml, že vyměnila cenovku na vybrané bundě a posléze za ni zaplatila nižší cenu. Když se ji pokusil zadržet, žena jej poškrábala. Na místo jako první přijela hlídka strážníků, která případ následně předala přivolané hlídce PČR.

Mládež si jako místo zábavy vybrala hřbitov

Strážníci byli v neděli přivoláni na hřbitov do Horního Jiřetína. Oznamovatelka si tam všimla mládeže posedávající na náhrobcích. Když je upozornila, že se chovají nevhodně, mladí se jí vysmáli. Po příjezdu hlídky na hřbitově už nikdo nebyl, na partičku náctiletých však strážníci narazili poblíž a upozornili je, jak se slušní lidé na hřbitově chovají.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru