Mateřskou školu v Litvínově čeká velká proměna za několik milionů korun
Mateřinka v Čapkově ulici. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Mateřská škola Čapkova v Litvínově projde velkou rekonstrukcí. Zakázku na stavební úpravy získala s nejvýhodnější nabídkou litvínovská firma PRVNÍ HYPOSTAV spol. s r.o. Do výběrového řízení se přihlásilo sedm zájemců, firma PRVNÍ HYPOSTAV nabídla nejnižší cenu, a to 7,67 milionů korun bez DPH. Oproti odhadované hodnotě veřejné zakázky je nabídnutá cena nižší o necelý jeden a půl milionu korun.

Předpokládaný termín zahájení realizace stavby je nejdříve v dubnu, nejzazší termín pro ukončení prací je 31. srpna. Finanční prostředky budou čerpány z rozpočtu města Litvínova na rok 2020.

V rámci rekonstrukce jsou v plánu stavební práce související s úpravami vnitřních prostor Mateřské školy Čapkova pro bezbariérové užívání dětmi (bezbariérové WC, nová venkovní bezbariérová rampa u hlavního vstupu), dojde k úpravě gastroprovozu (vybavení kuchyně) a k výměně všech zařizovacích předmětů (záchodové mísy, umyvadla, výlevky, sprchové kouty), k výměně podlahových krytin, obkladů a vnitřních povrchů stěn a stropů vč. opravy a statického posouzení trhlin, k dílčí výměně dveří, výměně krytů radiátorů a vstupních dveří v prosklené stěně, u některých oken dojde k osazení sítí proti hmyzu a k výměně přibližně poloviny všech současných horizontálních žaluzií, dle rozsahu poškození.

Součástí stavebních prací je dále řešení zdravotně technických instalací, rozvodu plynu, vzduchotechniky, vytápění, silnoproudé a slaboproudé elektrotechniky. V rámci vnější části budou provedeny pouze drobné opravy budovy: chemické očištění fasády, úprava povrchu soklu a provedení výměny revizního žebříku na střechu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru