V Louce se uzavře přejezd. Neprojedou ani autobusy, musí jezdit jinou trasou
Železniční přejezd v Louce u Litvínova. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Z důvodu úplné uzavírky železničního přejezdu v Louce u Litvínova ve dnech 9. až 12. března a 22. března až 17. dubna dochází k výluce autobusové linky 525 Litvínov – Louka u Litvínova – Mariánské Radčice – Braňany.

Vybrané spoje neobsluhují Louku u Litvínova a Mariánské Radčice. Zrušené zastávky jsou Litvínov,Tržní; Louka u Litvínova,u nádraží; Louka u Litvínova,u rybníčka. Náhradní zastávky najdete zde: Litvínov,Jiráskova a Mariánské Radčice,mlékárna.

Zastávka Louka u Litvínova,Sokolovská je dočasně přemístěna před dětské hřiště. Informovala o tom Doprava Ústeckého kraje.

„Až do 17. dubna 2020 budeme stavět druhou fázi přestavby železniční stanice Louka u Litvínova, a to včetně přejezdu. Zároveň začne rekonstrukce silničního nadjezdu v Litvínově, která potrvá do konce června. S touto uzavírkou silnice první třídy je spojená objízdná trasa, která zatíží město a znepříjemní život obyvatelům, ale nadjezd je ve velmi špatném technickém stavu a dříve nebo později by k rekonstrukci stejně došlo,“ informoval ředitel stavby Vladimír Zajíc.

O nutných uzavírkách v Litvínově více zde

{article 152602}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

Objízdné trasy pro autobusy

1702prejezdobjizdky

Zdroj: Doprava Ústeckého kraje

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru