Loupež ve večerce v Máji! Nevšimli jste si tohoto muže? Může pomoci každá informace
Foto: Policie ČR
Litvínov

Litvínov - Policie hledá svědky pondělní loupeže ve večerce v nákupním středisku Máj v Litvínově, pomoci by mohly i záznamy z kamer vozidel.

Mostečtí kriminalisté se obrací na veřejnost o pomoc při pátrání po neznámém pachateli trestného činu loupeže. Ta se měla stát v pondělí dne 17. února kolem 19. hodiny. Neznámý maskovaný muž přišel v tu dobu do prodejny večerky v nákupním středisku Máj v Litvínově a odcizil zde finanční hotovost. Ke zranění osob nedošlo.

"Kriminalisté v souvislosti s tímto případem hledají osoby, které se v pondělí v době mezi 18.30 až 19.15 hodinou pohybovaly v blízkosti objektu Máj či prodejny večerky a mohly by policistům poskytnout jakoukoliv informaci dle občanů možná nedůležitou. Policii by mohly pomoci i soukromé kamerové záznamy z motorových vozidel, která v této době projížděla ulicí Valdštejnskou nebo ulicí PKH kolem objektu Máj. Kamerové záznamy z toho času by mohli mít i řidiči motorových vozidel, která v tu dobu byla zaparkovaná v okolí střediska Máj," uvádí Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

Třeba si někteří svědci mohli u Máje v inkriminované době všimnout muže, který byl oblečený v tmavé mikině, tmavých kalhotách, mohl mít na hlavě kšiltovku a přes ni kapuci od mikiny a na rukou mohl mít rukavice. Na fotografii je zveřejněn podezřelý tak, jak byl oblečen, když byl v prodejně.

Informace k tomuto případu nám mohou občané zavolat kdykoliv na linku tísňového volání 158.

S pátráním policistům pomáhali také strážníci městské policie. Píšeme zde:

{article 152744}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru