Tisíce lidí se nemohou sejít. Litvínov letos přijde o svou největší slavnost
Valdštejnské slavnosti 2019. Foto: archiv
Litvínov

Litvínov - S ohledem na epidemiologickou situaci ruší litvínovští radní celoměstskou akci Valdštejnské slavnosti, která se měla uskutečnit 1. května.

Každoročně se při Valdštejnských slavnostech na náměstí Míru a v Zámeckém parku schází tisíce lidí, na trhy přijíždějí prodejci z celého Česka a vždy je připraven pestrý kulturní program. Letos měla tato akce připravený rozpočet převyšující šest set tisíc korun.

Část nákladů každoročně pokrývají sponzorské dary. Peníze, které město kvůli zrušení akce ušetří, pokryjí náklady zbývajících velkých městských akcí, a to Svatomichaelské slavnosti a Krušnohorských Vánoc.

Akce ruší i Most

{article 153146}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru