Litvínovan měl v igelitce nákup za tři tisíce. Jídlo a drogerii kradl v době nouzového stavu
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - V policejní cele skončil ve druhé polovině měsíce března 47letý muž z Litvínova. Ten měl v odpoledních hodinách v jednom litvínovském supermarketu odcizit zboží, které nezaplatil.

Muž měl uvnitř prodejny uložit do igelitové tašky různé sýry a kosmetické prostředky v celkové hodnotě 3 462 korun. Poté prošel přes pokladnu, aniž by nákup uhradil. Neunikl však pozornosti pracovníků ostrahy, kteří podezřelého Litvínovana zadrželi a předali policii.

"Muž je několikrát soudně trestaný pro majetkové delikty, z výkonu trestu přišel loni koncem roku a nyní se protiprávního jednání dopustil v době nouzového stavu vyhlášeného vládou ČR. Za tuto krádež může soud uložit trest odnětí svobody na dva roky až osm let," vysvětluje mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Vyšetřovatel muže obvinil ze zločinu krádeže. Odcizené věci byly zajištěny a vráceny zpět do prodeje nepoškozené. Obviněný je stíhán na svobodě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru