Mladík se neštítil okrást svého dědu. Nemalé peníze hned roztočil
Ilustrační foto
Litvínov

Most - Okrást svého příbuzného se neštítil 19letý mladík z Mostu. Toho vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže, za který může být potrestán až třemi roky odnětí svobody.

Obviněný měl na sklonku minulého roku v obci na Litvínovsku odcizit svému příbuznému peníze. "Počkal si, až muž odejde na nákup, a protože měl klíče od bytu, dostal se do domácnosti. Věděl, kde má děda peníze a měl mu z nich odcizit finanční hotovost ve výši 20 tisíc korun," uvádí mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Z bytu stihl odejít ještě dřív, než se muž domů vrátil zpět. Ten absenci peněz záhy zjistil a věc oznámil policii. Mladík stačil peníze utratit v obchodním domě.

"Kradl i přesto, že byl již za takový trestný čin odsouzen. V současné době je obviněný ve vazební věznici pro jiný delikt," dodala mluvčí Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru