Vedení Litvínova chce omezit noční klid lidí na Koldomu jen na pět hodin spánku
Obyvatele Koldomu v části přilehlé ke koupališti nejspíš čekají zase hlučné noci kvůli hlasitému promítání letního kina. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov – Pokud bude v Litvínově divoká párty nebo hlasité letní kino, lidé na Loučkách a na Koldomu se příliš nevyspí. Klid budou mít o víkendech jen čtyři, respektive pět hodin.

Omezení nočního klidu navrhují radní, musí jim to posvětit ještě zastupitelé. Výjimečné opatření stanovili na všechny prázdninové víkendy.

Radní projednali znění nové obecně závazné vyhlášky o výjimečném zkrácení doby nočního klidu a doporučili ji ke schválení zastupitelstvu, které se bude konat ve čtvrtek 28. května.

Ve vyhlášce jsou stanoveny termíny vymezující zkrácenou noční dobu. V Litvínově tak jako ve zbytku republiky se jedná o silvestrovskou noc. Pro území koupaliště Koldům kvůli promítání letního kina může dojít k omezení klidové doby o pátcích a sobotách od 5. na 6. června, konče nocí z 28. na 29. srpna. Noční klid je výjimečně stanoven od 1. do 6. hodiny ranní.

Pro část areálu Loučky platí výjimka v noci z pátku na sobotu a ze soboty na neděli v období od 5. června do 29. srpna na dobu od 2. do 6. hodiny ráno. A to pouze v takové noci, kdy se pořádá veřejnosti přístupná společenská akce s doprovodným hudebním programem určená nejméně pro 50 osob.

Termín konání akcí se zveřejňuje na úřední desce Městského úřadu Litvínov nejméně po dobu 15 dnů přede dnem konání takové akce.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru