Muž měl tři promile a u sebe dvouleté dítě. Před strážníky upíjel vodku
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Na konečné autobusové linky číslo 13 v Janově si strážníci před desátou hodinou večer všimli opilého muže. Ještě při příjezdu hlídky upíjel z lahve vodky.

Spolu s ním tam bylo dvouleté dítě. Muž uvedl, že jde o syna matky jeho přítelkyně. Strážníci oba naložili do vozu a dojeli do místa bydliště malého dítěte. Tam si svého syna matka převzala s vysvětlením, že ani netušila, že si její zeť dítě vzal.

Opilec měl tři promile v krvi. Strážníci také zjistili, že dcera této ženy, která je přítelkyní opilce, je rovněž matkou teprve ročního dítěte. Jí samotné je patnáct let. Strážníci veškeré informace předali správnímu oddělení odboru sociálních věcí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru