Podzimní Svatomichaelská slavnost v Litvínově nebude! Nešlo by dodržet nynější opatření
Ilustrační foto
Litvínov

Most - Rada města Litvínova ruší, s ohledem na epidemiologickou situaci, celoměstskou akci Svatomichaelská slavnost 2020, která se měla uskutečnit v termínu 28. až 29. září. V takto dlouhodobém horizontu se nyní nedá odhadnout, jak se bude vyvíjet situace.

Město se připojí k programu pořádanému pouze v kostele sv. Michaela archanděla při svěcení nového zvonu, a to koncertem Josefa Špačka a Tomáše Jamníka, prezentovaným i jako vzpomínková akce k 75. výročí konce 2. světové války a mší svatou.

U zmíněných akcí lze ovlivnit počet účastníků na základě vydaných vstupenek podle aktuálních hygienických opatření.

„Není v možnostech města při takto veliké celoměstské akci zajistit, aby účastníci dodržovali veškerá bezpečnostní a hygienická nařízení. Navíc ostatní obce v okolí taktéž zrušily své celoměstské akce. Návštěvnost Svatomichaelské slavnosti by tak byla ještě větší než je pro ni obvyklé,“ vysvětlila starostka Kamila Bláhová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru