Popeláři několikrát zkoušeli projet ulicí k popelnicím, kvůli špatně zaparkovaným autům zůstaly nevysypané
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Obyvatel ulice Horská se v úterý obrátil na městské strážníky, že v ulici již týden nejsou vyvezené popelnice. Zástupce ze společnosti Marius Pedersen uvedl, že v době plánovaných svozů zde svozové vozidlo bylo a to každý den dvakrát, ale nikdy neprojelo kvůli zaparkovaným vozidlům.

Na dotaz, proč řidič nevolal na městskou policii, že nemůže vyvézt kontejnery, uvedl, že řidič nemá čas telefonovat a že toto není jeho povinnost. Oznamovatel se se strážníky domluvil, že ti před dalším plánovaným svozem ulicí projedou, a pokud zjistí nevhodně zaparkované vozidlo bránící vývozu, tak to budou řešit.

Ještě ten den dostali strážníci zprávu, že tentokrát popeláři ulicí projeli a popelnice vyvezli.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru