Řidiči ruply nervy! Po hádce kvůli jízdě na silnici u Záluží zaútočil na druhé auto
Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR
Litvínov

Litvínov - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu poškození cizí věci 44letého muže z obce na Litvínovsku. Ten jel s osobním autem z obce Horní Jiřetín na Záluží a po následené roztržce měl poškodit sklo u nákladního vozidla.

K události mělo dojít na komunikaci I/27, kde jel řidič s nákladním vozidlem. Při jízdě ho předjelo osobní auto, jehož řidič měl následně donutit řidiče nákladního vozidla zastavit.

"Řidič osobního auta vystoupil a šel k nákladnímu vozidlu, došlo ke slovní výměně mezi oběma řidiči, kteří se navzájem počastovali nadávkami a to kvůli charakteru jízdy, která se nelíbila ani jednomu z nich. Následně motorista z osobního vozu měl udeřit pěstí do čelního skla nákladního vozidla, poté z místa odešel, nasedl do svého auta a odjel," uvedla k případu mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Muž z druhého vozu jel za ním, stačil přivolat policii, která na místo dorazila v době, kdy již oba automobily stály na parkovacím místě.

Poškozený motorista odhadl způsobenou hmotnou škodu na částku sedm tisíc korun. Obviněný je stíhán na svobodě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru