Otevření obchvatu bylo pozdrženo, kamiony dál jezdí nelegálně přes město
Kamiony jezdí přes město, aby nemusely dlouhou objížďkou. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Železniční mostek na jižním obchvatu města Litvínova je již dokončený a proběhla také mostní prohlídka. Otevření se ale zatím odkládá.

"Přestože vlastník, stavebník i zhotovitel mostku se dohodli na předání stavby do předčasného užívání a plánovali zprůjezdnění silnice od 3. července, zatím k otevření silnice nedošlo. Je nutné vyřídit veškeré formality," uvedla mluvčí radnice v Litvínově Jitka Pavlíková.

Vlastník stavby, ŘSD, předpokládá, že nový termín připadne na 17. července, kdy bude možné jižní obchvat města otevřít.

Objížďka pro osobní automobily platí přes centrum města, nákladní vozy musí delší objížďkou přes Most, Bílinu, Teplice a Dubí. Kvůli delší časově náročné trase někteří šoféři kamionů proto dál jezdí i přes zákaz skrze město.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru