Detaily k noční nehodě: Mladík rozsekal BMW, spolucestující přišla o zub
Noční nehoda v Litvínově. Foto: čtenář
Litvínov

Litvínov - Před půlnocí došlo v úterý k dopravní nehodě u restaurace Nudle v ulici S. K. Neumanna v Litvínově. Jednadvacetiletý mladík nezvládl řízení a kruhový objezd přejel přímo.

O havárii přinesli nyní podrobnosti litvínovští strážníci, kteří na místě rovněžv zasahovali. Řidič poté, co se řítil skrz kruhový objezd, přerazil lampu u přechodu pro chodce. Celou ji vyvrátil tak, že se přetrhly všechny kabely. Kvůli tomu musel přijet i elektrikář, protože dráty byly pod napětím.

Strážníci na místě odkláněli dopravu, přijely i hlídky Policie ČR, hasiči a posádka RZS. Ve vozu byly kromě řidiče ještě tři mladé osoby. Jednu dívku museli ošetřit záchranáři, protože si stěžovala na bolest hlavy a vyrazila si zub.

Ve dvě hodiny ráno už bylo auto odtažené.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru