Převrácené stoly, židle a kaluž krve. Muž napadl v hospodě cizince
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Hlášení o rvačce v jedné z hospod v Janově dostali strážníci litvínovské městské policie. Když přijeli na místo, byla na místě už jen obsluha a jeden zraněný muž z Moldávie, který má přechodné bydliště v Janově.

Servírka uvedla, že v hospodě bylo několik cizinců, kteří v klidu seděli u stolu a popíjeli. Najednou ale do hospody vtrhl muž, který sedící napadl a po některých i házel židle. Po bitce zůstaly na místě převrácené stoly, židle a u vchodu velká louže krve.

S ohledem na to, že žena násilníka znala, mohla uvést, o koho se jedná. Strážníci věděli, kde se tento výtržník zdržuje, takže společně s Policií ČR pro něj zašli. Zadržený muž měl na boku patrné známky čerstvého zranění. Strážníci zadrženého převezli do služebnu policistů. Mezitím se do hospody dostavil další napadený cizinec tímto mužem, který měl na hlavě velkou tržnou ránu, a hlídka strážníků mu proto zavolala zdravotnickou záchrannou službu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru