AKTUÁLNĚ: Záchranné složky zasahují v Janově. Bouchla tam varna? Lidé už spekulují
Hasiči, policisté a strážníci u zásahu v Janově. Foto: e-mostecko.cz
Litvínov

Litvínov - Hasiči, policisté a strážníci zasahují v litvínovské části Janov u požáru panelového domu.

Z jednoho z prázdných panelových domů se v pondělí v podvečer začala šířít oblaka kouře. Okolo půl sedmé večer bylo po požáru, na místě jsou ale stále policisté a strážníci. Jde o Gluckovu ulici, která je kvůli likvidaci jednoho z panelových domů přechodně slepá.

V domě, který by měl být zabezpečený proti vstupu cizích osob, podle lidí ve facebookové skupině přespávají bezdomovci, spekulují ale také o tom, že se v jednom z vybydlených bytů vařil pervitin a došlo k výbuchu. "Že by bouchla varna? Chybička se vloudila," přemítá Jiřina P. "Elektřina tam není už dávno tak od čeho jiného by to tam asi chytlo? Buď se tam vařilo nebo si bezďáci dělají teplo," přitakává Michal V.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru