Ve vodě oseckého koupaliště se objevily nebezpečné střepy
Foto: archiv provozovatele
Litvínov

Osek – Osecké přírodní koupaliště patří mezi nejvyhledávanější na Teplicku. Návštěvníci si kromě kvalitních služeb a nabídky rychlého občerstvení pochvalují zejména čistotu vody a celého areálu. V sobotu 8. srpna v podvečer, v důsledku lidské nedbalosti a nevysvětlitelného chování, tady ale nic netušícím návštěvníkům hrozilo v jindy čisté vodě nebezpečí úrazu.

Kolem 19. hodiny přijeli podle očitých svědků do areálu příslušníci policie a požádali všechny návštěvníky, aby koupaliště opustili. Důvodem bylo zjištění, že se na dně nádrže nacházejí střepy skla. „Pořád přemýšlím, proč jsou lidé tak zlí, nebo hloupí. Střepy se samy do vody nedostaly. A ten, kdo to má na svědomí, by si měl uvědomit, že tam chodí malé děti a že mohlo dojít k ošklivému úrazu,“ uvádí jedna z maminek, která v té době byla na koupališti se svými dětmi.

Pracovníci areálu dno nádrže důkladně prohledali a vyčistili. V neděli 9. srpna dopoledne bylo osecké koupaliště opět otevřené. Jak se střepy do vody dostaly, jsme se nedozvěděli. Nicméně, odhozená láhev, nebo sklenice mohla někomu způsobit velmi nepříjemné zranění.

Proto je třeba, pokud se na koupališti stanete svědky chování, které může ohrozit ostatní, abyste ve vlastním zájmu neprodleně informovali pracovníky areálu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru