Pozor, několik týdnů neprojedete autem z Lomu do Duchcova
Železniční přejezd u Lomu. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Lom, Osek – Na více než měsíc bude neprůjezdný železniční přejezd na silnici mezi Lomem na Mostecku a Duchcovem na Teplicku. Práce, kvůli kterým neprojedou auta, tam začnou v pátek 11. září.

Upozornění pro řidiče vydalo město Litvínov. V termínu od 11. září 2020 do 26. října 2020 dojde k uzavření části silnice č. II/254 v úseku od křižovatky se silnicí č. I/27 po železniční přejezd P 1987 ve směru Lom – Duchcov. Železniční přejezd bude rekonstruován v rámci rozsáhlé elektrizace a revitalizace trati mezi Litvínovem a Oldřichovem u Duchcova.

Objízdná trasa bude vedena obousměrně po silnici č. I/27 do obce Osek ulicemi Osecká, Rooseveltova, dále po silnici č. III/25612 do Háje u Duchcova ulicemi Obránců míru
a Duchcovská zpět na silnici č. II/254.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru