V neděli nastoupí Most na půdě Staropramenu Praha
Foto: Aleš Janeček
Litvínov

Praha, Most - V neděli 20. září v 17 hodin nastoupí hráči mosteckého výběru na půdě jednoho z největších favoritů Superligy malého fotbalu, týmu Staropramen Praha.

Tato sezóna soutěže je poprvé hrána ve formátu západ – východ a v západní části se Most utká hned se dvěma zástupci hlavního města. V Praze totiž působí dvě ligy malého fotbalu a obě jsou nově zapojeny do této celostátní malofotbalové soutěže. Je třeba uvést, že Staropramen Praha je zástupcem té výrazně větší a z toho také pramení jeho síla, kterou již v několika ročnících osvědčil.

Mostečtí tak vědí, že je v neděli nečeká nic lehkého. Zatímco ve svých dvou úvodních vystoupeních v letošním ročníku mohli platit za mírné favority, když nejprve hráli venku s nováčkem z Kolína a poté se mohli opřít o výhodu domácího prostředí proti výběru Plzně, tentokrát bude jistě favoritem jejich soupeř.

Oba týmy vstoupily do ročníku vítězně, když Most dobyl Kolín 7:1 a Staropramen Praha bral tři body za výhru 4:1 v pražském derby proti týmu SC Koráb Praha.

Druhé kolo ale již oběma týmům vyšlo rozdílně. Severočeši v napínavé přestřelce zdolali Plzeň 6:5, zatímco Staropramen Praha šokoval domácí porážkou 2:6 s Příbramí. Je tak jasné, že Staropramen Praha bude chtít maximálně využít výhody domácího prostředí a neztratit body podruhé v řadě. Ani Most, byť tentokrát nikoli favorit, určitě nebude chtít odejít ze hřiště bez bodu a naopak se bude snažit prodloužit své vítězné tažení.

„Oba týmy budou do utkání vstupovat v rozdílném rozpoložení. Zatímco nám oba úvodní zápasy vyšly, Staropramen Praha doma klopýtl s Příbramí, což je zatím jedno z největších překvapení ročníku. Paradoxně v tom ale pro nás nevidím žádnou velkou výhodu. Je jasné, že domácí půjdou do zápasu maximálně nažhavení a budou se chtít co nejrychleji vrátit do popředí západní tabulky, kam svou kvalitou jistě patří“ zahájil své předzápasové vyjádření vedoucí mosteckého týmu, Aleš Janeček.

„Přestože tentokrát do naší nominace kromě tradičních zranění promlouvají i některé kolidující zápasy velkého fotbalu, vezeme do Prahy opět velmi kvalitní sestavu, která má potenciál na to, Prahu pořádně potrápit. Samozřejmě pravda se ukáže až na hřišti, ale přesto věřím, že s Prahou sehrajeme vyrovnané utkání. Opírat se budeme opět o osu hráčů, která v rámci našeho výběru vykrystalizovala za poslední sezóny a určitě si tradičně hodně zahraje i náš gólman“ dodal Janeček s úsměvem.

Výsledek tohoto mimořádně zajímavého superligového zápasu tak bude znám v neděli kolem půl sedmé večer.

Více informací na www.fotbal-most.cz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru