Trojice napadla muže v bytě na Litvínovsku. Neutekl před nimi ani na chodbu, tam ho dál bili
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Z provinění ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a z provinění výtržnictví čelí obvinění dva mladiství. Dvacetiletý muž je s nimi stíhaný pro pokus z přečinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví.

Trojice mladíků z Litvínovska měla v obci na Litvínovsku jednoho večera zazvonit u bytu v panelovém domě. Následně po otevření dveří měli mladíci vniknout do předsíně a tam měli udeřit pěstí majitele bytu, který upadl na zem.

"Napadený před nimi vyběhl na chodbu před byt, kde však vyinkasoval další rány formou kopanců. Poškozený utrpěl zranění s dobou léčby delší jak sedm dnů a také byl v pracovní neschopnosti. Proč k napadení došlo, trojice neuvedla," sdělila mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru